Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Tapasztalatok a Magneter használata során

A tapasztalatok szerint a Magneter készülék a sugár és kemoterápia mellékhatásait teljesen megszünteti. Igen eredményesnek bizonyult a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a szklerózis-multiplex kezelésében, a rákgyógyításban, a fájdalmak csillapításában, és a mozgásszervi rehabilitációban.

Terápiás tapasztalatok:

Parkinson-kóros 79 éves hölgy fej és kéz remegése 5 kezelés után jelentősen csökkent. Tud főzni, nem esik ki a kanál a kezéből.
- Fitness program 3 napi használata után feszesebb has, fenék és csípő és enyhe izomláz.
- A zsírégető program használata után mérhető súlycsökkenés tapasztalható.
Porckorongsérv: 10 alkalom után jelentősen csökkent a fájdalom, a láb zsibbadása megszűnt, a mozgás szabadabb, egész napos megerőltető munka után - amikor már fáj a beteg dereka - állítása szerint két óra pihenés után elmúlik a fájdalom. Éjszakái nyugodtabbak.
- A csakra programot hetente legalább 1x ajánlom mindenkinek. Használata után az energiamező (aura) megtisztul, a csakrák harmonikus működése segíti a gyógyulást, a testi és lelki egyensúly megteremtését.

- 77 éves férfi non-hodkins limfóma:
Tavaly diagnosztizálták a nyirokrákot, miután a beteg a javasolt 8 kemoterápiás kezelésből 4-et kapott meg. A kezelést egy évvel ezelőtt félbe kellett szakítani a mellékhatások miatt (járóképtelenné vált, épphogy túlélte). Lassú felépülése után egy hónappal ezelőttig járókerettel bizonytalanul járni kezdett, segítséggel ült fel az ágyából. 1 hónapig alkalmazta a saját terápiás cd mellett a fájdalom, a wellness és a gerinc, reuma ízület programokat. Járókerettel immár biztonságosan tud járni, segítség nélkül felkel az ágyból. Étvágya visszatért, széklete rendeződött, az orvosa legnagyobb megdöbbenésére a vérképe szinte tökéletes, a koleszterinszint kis eltérést mutat.

Egyéb tapasztalatok:

Betegség: Diabetes

Ötvenes hölgy, akinek vércukorszintja gyógyszeres kezelés mellett 15-17 mmol/l.
Mintegy háromhetes kezelés követően vércukorszintje 7-9 mmol/l. A kezelés napi egy alkalommal történik.
Használt terápiás cd: Diabetes, Wellness

Betegség: Csontáttétek

42 éves férfinél műtét és kemoterápia után PET/CT vizsgálat több helyen csontáttétet mutatott ki. Erős morphin tartalmú fájdalomcsillapító szedésére szorult a sokszor elviselhetelen fájdalom miatt. A Magneter készülék rendszeres használata során kb. két hét múlva teljesen abbahagyhatta a fájdalomcsillapítók szedését. Kemo- és sugárterápiát kapott, ezek mellékhatásai csak nagyon kis mértékben jelentkeztek fáradtság, aluszékonyság képében.
Használt terápiás cd: Immunsystem, Wellness, Leletei alapján készült saját terápiás cd

Betegség: Petefészek-rák

A készüléket közel négy hónapja használó hölgy harmadik kemoterápia sorozatán van túl.
Az első két sorozat következményeként közérzete, hangulata nagyon rossz volt, haja teljesen kihullott.
A harmadik sorozat előtt három hónappal kezdte el a Magneter-terápiát. Ezalatt közérzete-hangulata teljesen jó volt, semmi mellékhatást nem tapasztalt. Sőt a haja nemhogy kihullott, de folyamatosan nő, sötétedik.(Eredetileg ősz volt)
Használt terápiás cd: Immunsystem, Wellness, Általános rosszindulatú daganat, Csakranyitó

Betegség: Parkinson-kór

Idős férfi a fenti betegségben szenved. A Magneter-terápia során a betegségre oly jellemző remegés már alig érzékelhető, így életminőségében óriási változást hozott a kezelés.
Használt terápiás cd: Parkinson-kór, Immunsystem, Wellness

Betegség: Sclerosis-multiplex

59 éves nő, aki több, mint negyven(!) éve szenved az „ezerarcú kórban”, ahogyan ezt a betegséget szokták nevezni.
Évek óta ágyban fekszik erős végtagi és izomfájdalmakkal, ugyanakkor vizeletét nem képes tartani (inkontinencia). Minden mozgás, minden mozdulat nagy megterhelés, orvosai semmi jóval nem biztatták, semmi kezelés nem javított állapotán.

2008 május első hetében kapta meg a készüléket. Egy hónap elteltével elsőként a kézizmai kezdtek fellazulni, mozgatásuk nem járt már akkora fájdalommal. Hat hét után megszűnt az inkontinencia, nem kellett betétet használnia. A beteg combizmai voltak a legmerevebbek, legkötöttebbek. Három hónap kezelés után sokkal könnyebben mozog- „már a popsimat is fel tudom emelni az ágyon”- mondta.
Használt terápiás cd: SM, Immunsystem, Wellness, végtagbénulás

Betegség: Gerinc és izületi fájdalmak

Ötvenes hölgy, aki évek óta már csak a cosmodisk használatával tud talpon lenni, a Magneter egy hónapi használata után a segédeszközt(CosmoDisk) elhagyhatta, egész napos állással járó munkát könnyedén végez.
Használt terápiás cd: Gerinc-Rheume-Izület


Betegség: Tüdőrák

69 éves férfi, akinél januárban tüdőrákot diagnosztizáltak egy CT vizsgálat során. Magneterrel kezelték, a májusi CT tiszta tüdőt mutatott, a nyirok-áttétek is eltűntek.
Használt terápiás cd: Általános rosszindulatú daganat, Tüdőrák, Fájdalomcsillapítás

Betegség: Emlőrák

Néhány évvel ezelőtt műtéten esett át, sajnos az állapota rosszabbra fordult. Csontáttétek alakultak ki, ami erős fájdalommal jár, főként a bordacsontokban. A mozgás nagyon nehéz, lábát nem tudja emelni, bokája nem mozog. Betegsége előrehaladtával az inkontinencia is keserítette életét.

A Magnetert három napon keresztül napi kétszeri alkalommal használta, ennek eredménye:
- fájdalmai 90%-ban megszűntek
- lábát sokkal könnyebben tudja emelni, mozgatni
- nem kell (!) betétet használnia
- sokkal kevésbé fárad el, ebéd főzése alatt már nem kell lefeküdni pihenni, mint a kezelések előtt.

Használt terápiás cd: Immunsystem, Általános rosszindulatú daganat, Wellnesss

Betegség: Szemgyengeség

A Magneter egyszeri használata során a hölgy elmondása szerint jobban lát.
Használt terápiás cd: Szem

Betegség: Allergia

Férfi, aki a nyarat állandó allergiás tünetekkel nagyon nehezen viselte, most a Magneter használatával napi egyszeri, rosszabb esetben néhányszori orrfújással „megúszta”
Használt terápiás cd: Allergia, Immunsystem

Betegség: Daganat

50 éves férfi, akinél az első vizsgálat alkalmával a mesenteriumban (bélfodor, a beleket a hasüreg belső hátsó falához erősítő szövet) egy 3,4x4,6x96 cm-es daganatot találtak. Két hónap Magneteres kezelés után a „kóros lágyrészképlet” kevésbé intenzív és kisebb méretű, az előző vizsgálatnál felfedezett nyirokcsomók már kisebbek.
Használt terápiás cd: Általános rosszindulatú daganat, Immunsystem

Betegség: Tüdőrák

82 éves, idős beteg. Mikor diagnosztizálták nála a betegséget, nemsokkal később elkezdte használni a készüléket. Kezdeti fájdalmak után tünetei megszűntek, tüdeje légtartó, folyadéktól mentes lett. Köhögése, fulladása megszűnt.
Használt terápiás cd: Tüdőrák, Fájdalomcsillapítás