Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Üdvözöllek!

Fejes Veronika vagyok, a Természetes Egészség Stúdió vezetője,  48 éves, két gyönyörű gyermek édesanyja és Debrecenben élek a családommal.
Egészségügyi végzettségem van, több évig a Kenézy Kórházban dolgoztam szülésznőként, ápolónőként. Arra születtem, hogy másoknak gyógyulni segítsek, ezt 10 éves korom óta tudom.
Első gyermekem születése után az élet más vizekre terelt, nyilván azon okból, hogy ezen az úton is megszerezzem a kellő tapasztalatokat.
20 éve vagyok a cégem ügyvezetője, - szolgáltatási üzletágaink vannak, -  tehát elég jól bele látok a vállalkozói élet mindennapjaiba, de a másik oldal se ismeretlen előttem, hisz régebben voltam alkalmazott is, és most is dolgozik nálunk kb. 20 ember. Van, aki már közel 10 éve, ami azért jelent valamit...
Az egészségügy mindig is a szívem csücske volt, az életem mozgatója, viszont kialakítani a saját önálló területemet, az utóbbi években jött el az ideje. Ezen lehetne mélázgatni, hogy miért is van így, de nem érdemes, mert mindennek a megfelelő időben jön el a maga ideje.
Így hoztam létre 2012 áprilisában a Természetes Egészség Stúdiót, ahol megvalósíthatom az álmom, segíthetek, és segítséget ajánlhatok a hozzám fordulóknak.
2010-2013 között hallgatója voltam a Természetes Gyógymódok Egyesülete és Szabadegyetemének, amit nagyon szerettem és fantasztikus tanáraimnak és a sokrétű ismeretátadásnak köszönhetően rengeteg új terület, egy új világ nyílt és nyílik még azóta is meg előttem. Mint a szivacs igyekszem magamba szívni mindent és ahol tudom, és persze igénylik, igyekszem továbbadni mindenből, amit velem is megtanítottak, megtanultam. 2012-ben sikeres modul vizsgát tettem az ETI-ben, ma mát GYEMSZI a neve Természetgyógyászatból, majd
2013-ban sikeresen lediplomáztam és a Természetes Gyógymódok Tanácsadó képzettséggel is dolgozom a továbbiakban. Tudásomat, ismereteimet a jövőben is folyamatosan bővítem, mindig vannak újabb céljaim, terveim.
2013-ban megismertem az Access Bars fejmasszázst, ami egy rendkívüli technika. Ez a fejen található 32 pont érintésén alapuló módszer, amely lehetővé teszi, hogy Te és a tested is megszabaduljon minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A hatása szinte hihetetlen. A Bar-ok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak testükön és életüknek különböző kérdéses aspektusain, így például: alvás, egészség és testsúly, pénz, szex és párkapcsolat, szorongás, stressz és még rengeteg más! Saját életemben is tapasztalom milyen fantasztikus módszer.
A Metamorf masszázs szintén egy testet, lelket nyugtató, lélekmasszázs, ami megint csak egy fantasztikus módszer.
2012 óta Transzgenerációs Epigenetikai Kineziológia Tanácsadó vagyok. Ez a módszer a múltból, sőt a generációkból és egyéb dimenziókból, inkarnációkból eredő lelki gátakat, blokkokat segíti feloldani. A már megszerzett tudásomat ezen a területen is boldogan átadom, hogy segíthessek másoknak. A lelki terápia a lelki egyensúlyt segít megtalálni, a gyógyuláshoz, az egészséghez ez nélkülözhetetlen, hisz biztosan te is tudod, hallottad már, hogy a betegségek lelki eredetűek.
2013 –ban sikeres szakmai vizsgát tettem Kineziológus és Fülakupunktúrás addiktológus szakokon is.
Kineziológiában így már a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia és a One Brain (egy agy) módszereket is alkalmazom.
A Lélekterápát nagyon jól lehet a Bach-virágterápiával kiegészíteni, de az esszencia keverék, amit mindenkinek egyedileg állítok össze, önmagába is rengeteg segítséget tud nyújtani mindenkinek. Mindenkinek, hiszen teljesen ártalmatlan, bármikor, bárkinek, bármilyen lelki területre nagyon jól használható. A hatékonysága szinte hihetetlen. Állatoknak is csodálatos!
Mindig szoktam mondani, hogy sokszor a legegyszerűbb és legapróbb és akár a legolcsóbb dolgokban van a " varázslat, a csoda". Mert a természet varázslatos és csodálatos! Csak észre kell vegyük...
A Fülakupunktúrás addiktológiában pedig rendkívüli hatásokat lehet elérni a különböző függőségekben – akár alkohol, drog, de a dohányzás, édesség, csoki függőségben is, a fogyásban is, és a különböző viselkedési függőségekben- internet, játék szenvedély, kapcsolati függőség, munkamánia, stb.
Több éve ismerem a Magneter- terápiát, a készüléket a családom is használja nem kis sikerrel több területen, illetve sokaknak segítettem már kezeléssel, vagy vettek, béreltek készüléket tőlem. Nagyon boldog vagyok, mikor valaki felhív és megköszöni, hogy megismertettem vele ezt a kezelési módszert, mert azóta ezt vagy azt javult, gyógyult az állapota. Van, aki napi szinten alkalmazza, és jóval könnyebb az élete. Vagy előveszi, amikor kell és gyorsabban gyógyul. Sokkal gyorsabban.
Ilyenkor tudom, hogy jó úton járok, amit teszek, mondok az igaz és hasznos. És persze hiteles. Mert a hitelesség a legfontosabb tényezők egyike.
Ezért is dolgozom együtt szakképzett, diplomás természetgyógyászokkal, orvos-természetgyógyászati háttérrel, hogy senki se kérdőjelezze meg a hitelességemet, megbízhatóságomat. Valamint folyamatosan képzem magam, lehetőleg a legkiválóbb helyeken és csodálatos oktatókkal.
2013-ban ismertem meg az Aku Tape technológiát, mely a kinezio taping-en túl mutatva a testünk meridián (energia) rendszerén is tud jótékony hatást kifejteni az izom ízületi ragasztási módszereken kívül. Ez is egy hihetetlenül jó módszer. Gyors, hatékony javulás, a szervezet öngyógyító rendszere pedig mindig működik! Csak néha segítséget kér….
Rendkívül jónak tartom és alkalmazom a Schüssler- terápiát, mellyel a szükséges ásványi anyagok beépülését tudjuk támogatni. Ezt pl. már pici baba kortól lehet adni, és ha ismerné minden anyuka és fogzó babájának adná a megfelelő sókat, sokat könnyítene a fogzási időszak gondjain. De ajánlanám minden fogorvosnak is, hogy tanulja meg és ajánlja, valószínűleg nem lenne annyi rossz fogazatú gyermek! De sorolhatnám az hatásait még….
2012 júniusában végeztem el a DONA INTERNATIONAL dúla képzését, mellyel régi álmomat szeretném megvalósítani, újra a születés csodájában részt venni, mint dúla. Nekem a szülésznői hivatás valóban egy hivatás volt és most más úton, de újra szeretnék ebben az élményben részesülni, hisz az élet a család megszületése egy igazi csoda, és ha egy kicsit is adhatok valamit annak, azoknak, akik e csodát megélik abból, amit tudok és a születés valóban egy élménnyé válik számukra, nekem ez az igazi nagy boldogság.

A holisztikus szemléletnek, test-lélek-szellem együttesének az elhivatottja vagyok, a természetes gyógymódok megtalálásával és alkalmazásával.
Ha magamat akarom neked jellemezni, az egyik, amit biztosan mondhatok, hogy megbízhatsz bennem, amit ígérek, mindig betartom, titoktartással dolgozom, hisz ez evidens, nem kérdés.
Ezen kívül nyílt és őszinte vagyok, és persze kedves, közvetlen. Ezért is szeretem a tegeződő hangnemet, mert az egyből közvetlenséget áraszt, ami egy gátat máris ledönt.
De ha Te úgy gondolod, kéred, hogy magázódjunk, nincs akadálya, én tiszteletbe tartom kérésed.
Ha személyesen szeretnél megismerni, van ingyenes 20 perces tájékoztató konzultáció is, gyere el egy megbeszélt időpontra és majd utána eldöntöd, van- e kellő bizalmad hozzám, ill. a szolgáltatásaink igénybe vételét szeretnéd-e.
Minden szakterületről a weboldalon részletesen is tudsz tájékozódni, de bármikor kérdezz bátran!
Ha még mindig bátortalan vagy, gyere el Flabizni, és meglátod milyen klassz helyen dolgozom, és segítünk neked amiben csak kéred. –
A Flabi egy jó ürügynek is kiváló, hogy eljöjj, ezt már sokan tudják… :)

Várlak szeretettel!
Fejes Veronika
(06 20 9580 665)