Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Kedves Olvasónk! :)
A korábbi érdeklődésre való tekintettel, az ígért Schüssler só tanfolyam kezdetét veszi!

Első körben kiküldünk egy tesztet, aminek segítségével TE MAGAD elemezheted ki, hogy jelenleg milyen ásványi anyag hiányod van, és, hogy mivel tudnál segíteni magadon!

Az állapotfelmérő tesztet erre a linkre kattintva éred el: LETÖLTÖM A TESZTET!
A teszt kitöltéséhez jelenleg Ms Excel program vagy Google fiók szükséges. Azoknak, aki nem rendelkeznek ilyennel, innen letölthetnek egy nyomtatható változatot is: Letöltöm a nyomtatható változatot!

Hetente 2 leckét küldünk ki, melynek anyagát a weboldalon való belépés után az „Online tanfolyam” menüpont alatt találtok meg. 
Fontos, hogy a tananyag megtekintéséhez regisztrálni szükséges awww.testudio.hu weboldal regisztrációs oldalán. Aki hírlevelet kap, annak már van regisztrációja, tehát azoknak csak be kell lépni a weboldalra (jobb oldalt a „BEJELENTKEZÉS TAGOK RÉSZÉRE”
feliratra kattintva!

Azok számára, akik kedvet kaptak a Schüssler sók használatához, a továbbiakban (függetlenül az online tanfolyam menetétől) Stúdiónk lehetőséget biztosít a Schüssler sók beszerzésére, kedvezményes áron (a patikai ár akár 50%-áért!!!).

Hogy miért ilyen olcsó?
Mert lehetőségünk van külföldi gyógyszer gyártóktól közvetlenül beszerezni az adott ásványi sókat. Nem kell még több kereskedőn keresztül folynia a terméknek! Fontos megemlíteni, hogy a megrendeléseket összesítjük és havonta 2 alkalommal adjuk le! Így kevesebbszer kell a szállítási díjat megfizetni. Teljes készlet vásárlása esetén további kedvezményt tudunk biztosítani!

Ha kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, vagy a Schüssler sókkal kapcsolatban, Stúdiónkban továbbra is lehetőség van egyéni terápiára és szakmai segítségnyújtásra.