Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Magzatkori stresszoldás

Kezelés jellege: Természetgyógyászati kezelés
Kezelés ára és időtartalma gyerekeknek:
lásd árlista ide kattintva
Kezelés ára és időtartalma felnőtteknek:
lásd árlista ide kattintva

A magzati lét a védettség, a harmónia időszakának képzetét ébreszti fel bennünk. Pedig nem is sejtjük, hogy életre szóló sérüléseink, stresszeink jelentős hányadát különös módon épp az anyaméhben szerezzük meg. Sejtjeink ugyanis, mint a filmkockák, mindent rögzítenek. Ezért az anyának nagy a felelőssége, hogy mi rögzül gyermeke sejtjeiben.

Mit jelent a Diapozitív?

A láthatatlan filmszalag, a pozitív előjelek sokasága, ami jelzi a filmszalagon a rögzült stresszek időpontját és mélységét az elszenvedett fájdalmak vagy akár örömet is jelezhet. Minél több a stressz annál rövidebb az élet. A rögzült stresszek meghatározzák a születendő gyermek egészségi állapotát, társkapcsolatát és anyagi helyzetét. Bármilyen hihetetlen sejtszinten rögzülnek az információk és testszinten betegségek formájában, hordozunk életünk végéig. Bármilyen betegségünk van az első lépcső a gyógyuláshoz vezető úton a lelki oldás, hogy testi szinten javulás következzen be.
A magzat fejlődése szempontjából nem közömbös az anya terhesség alatti érzelmi élete és a külső befolyások. Vannak olyan események, amit nem lehet kivédeni pld.: környezeti ártalom, örökölt tényezők… A koraszülés okai között meg kell említeni az anya hajszolt életmódját a rohanó világunkban és az ebből keletkező stresszállapot, a dohányzás, alkohol, és sok esetben az agresszivitás családon belül.
Ezzel a módszerrel a lélek kormányozza és ellenõrzi a testet. Kiegyensúlyoz, erõsít, általános hatása révén szabályoz és gyógyítólag hat. Mint tudjuk, a negatív behatások gyengítik az immunrendszert, és értékes energiákat tartanak fogva. A technika hatására az erõközpontok szétosztják az életerõt egyes szervek között. Korlátokat bont le, erõsíti az önbizalmat, egészségesebbé, munkabíróbbá, kitartóbbá tesz minket, és az élet örömeinek élvezésére alkalmasabbá válunk.

Az anya és a magzat

A legboldogabb anyák szülik a legegészségesebb gyerekeket. A fogantatás és a születés között minket ért stresszek meghatározzák a jelenben:

 • egészségi állapotunk
 • társkapcsolatunk
 • anyagi helyzetünk

A magzat pontosan átéli mindazt, ami az édesanyjával történik a terhesség kilenc hónapja alatt. Az anya stressz-hormonjai az ő vérkeringésébe is bekerülnek, de ennél többről van szó: a baba nagyon jól hallja, „tudja”, ha tetszik „pszi –szűrőin érzékeli” ami odakint történik, és ami meglepő: érti is, mivel teljességgel az anya lelkiállapotára van hangolódva. Például ha az anya megijed, a magzat is összerándul. Ezek a nagyon korai emlékek képezik a „diákat”, az életfilmünk első kockáit. A születés után következő életszakaszban ismét érhetnek bennünket a magzatihoz hasonló helyzetek. Minden új kihívás (például új munkahely) hasonlít egy új megszületéshez, minden folyamat a méhen belüli fejlődéshez, vagyis úgy fogunk hozzáállni ezekhez a helyzetekhez, ahogyan magzatkorunkban „megtanultuk”: rendszerint félelemmel, pánikkal, behúzódással, dühhel. Ilyenkor „fényt kap” a régi diakép-emlék, és agyunk újra levetíti a régi történés érzelmi hatását. Ez mintegy rávetítődik a jelen élethelyzetre, befolyásolja azt. A felnőtt ember pedig értetlenül áll, és nem tudja, vajon miért okoz benne olyan görcsös félelmet mondjuk egy költözés vagy egy párkapcsolat. A hagyományos pszichológia is csak a születésig keresi a traumatikus emlékeket, az ezotéria pedig az előző életekben. A diapozitív metódus a kettő közötti szakasszal, a korábban elhanyagolt méhen belüli idővel foglalkozik.

Kezelés menete

A kezelés során a kliens nyugodtan fekszik, a terapeuta pedig igen finom érintéssel masszírozza a talpél vonalát, amin az úgynevezett idősín található. A belső talpélen futó „emlékező meridián” pontjainak gyengéd érintése aktivizálja a hozzá köthető emléket. A kezelés során mintegy átíródik az emléksor, a fájdalmas „diaképek” átalakulnak érzelmileg semleges képekké.
A kezelés zokniban történik.
FONTOS: A kezelést csak beavatott személy, megfelelő tanfolyam elvégzésével rendelkező végezheti.

Kezelés hatása

A kezelés nyomán a gerincoszlop egyre jobban és jobban el tud lazulni a lazulás fentről, lefelé következik be, jobb lesz a vérkeringés, javul az anyagcsere fájdalommentes mozgást, tesz lehetővé fejünktől a lábujjakig, beleértve az állkapocsizületet is, egyenletes rugós járást biztosít. Kezelés után javul az iskolai teljesítmény a fogamzó képesség, a gyermek kihordásának esélye és születése.

Terhesség szakaszai

Fogantatás:
A fogantatás lehet:

 • örömteli
 • erőszakos
 • elutasított
 • félelemmel teli

Az első legfontosabb pont a magzat életében. Szeretetben-, szerelemben fogant gyermekek érzelmi élete stabil.Érzelem nélküli fogantatás - pld.: nemi erőszak, lombik program, nem kívánt terhesség … - testi szinten megjelenhető egészségügyi probléma lehet: fejfájás, szexuális elutasítás (potencia zavar, frigiditás) agresszió hiperaktivitás.

Terhesség 8. hete:
A nyaki hetessel áll kapcsolatban, ha itt éri stressz, akkor nyak-váll-kar-fül problémák jelentkezhetnek. A nyolcadik héten tudatosul, hogy terhes, ha váratlanul éri bizonytalan megtartsa, ne tartsa máris bevitt egy stresszt kiváltó információt. Következmény önbizalomhiány traumaként éri az információ esetleg megpróbálja megszakítani a terhességet, következmény brutalitás, hiszen meg akarták ölni, meg kell védeni magát. A szülő nem érti, miért rossz a kapcsolata a gyermekével, pedig mindent megadott neki. Hát igen, az információt hordozza a gyermeke, de ő maga sem tudja miért nem, kötődik a szüleihez. Ezzel a módszerrel minden a helyére kerülhet és megoldódik a probléma. Tehát a terhesség alatt bármilyen negatív információ éri az anyát azt a magzat megéli következmény gyenge immunrendszer. Nem szabad a születendő gyermek nemét meghatározni. Pld, ha fiút akarnak és lány születik és fordítva önbizalomhiány a társkapcsolatban – meddőség-, potencia zavar… . Emeljük ki a meddőséget lánynak születik, de fiúnak várják sejtszinten meg akar felelni a szülőnek, de testi szinten nő, ezért nem tud teherbe esni.

Terhesség 3. hónapja:
A mell, szív, tüdővel áll kapcsolatban. Ha stressz ér magzati korban szívinfarktus probléma, szívbillentyű probléma lehetséges.Szívvitorla leszakadás lehetséges. Szeretettel kapcsolatban myoma, rák, ciszta. Annak a nőnek, akinek kicsi a melle fiúnak várták.

Terhesség 4. hónapja:
Magzatvizet vesznek, és ultrahangos vizsgálat történik ebben az időszakban. Fertőzési lehetőség áll fenn. A kisbaba 4. hónapjában has fájós lehet emiatt. Az ultrahang olyan, mintha élesen dobolnának a magzat fülébe. Ettől a magzat megijed és összehúzódik. Fél tőle a baba. Ultrahang fénye károsíthatja a magzat szemét. Ultrahang miatt: tanulási nehézségek okozhat később a babánál.

Terhesség 5. hónapja:
Mellékvese, hormonrendszer. Ezen a területen általában a nőkkel van probléma. Hormonzavaros lesz, vagy túl kövér vagy túl sovány.

Terhesség 6. hónapja:
Fokozottan részt vesz a magzat a testi és a lelki életben. Előfordul, hogy a hangos és a halk zenére eltérően reagál. Megérzi a bosszúságot, haragot, veszekedést, biztonságot, bizonytalanságot, örömet, nyugtalanságot. Az édesanyánál jelentkező erős érzelmi ingadozások gyakoriak. Lehetséges, hogy nehezére esik elfogadni teltségét, növekedő hasát. Vese, a terhesség alatt az összes stresszüket ide pakoljuk be. Depresszió, pánikbetegség, félelem, vesekő, féltékenység, agresszió, aggódás, kitartás hiánya. Kitartás hiánya azért van, mert a stresszek hatására az életenergiája csökken. Érheti az anyát olyan impulzus a terhesség alatt, hogy jön belőle az aggodalom és a pánk. Ha félelemmel van teli az anya a szülés is nehezebb lesz.

Terhesség 7. hónapja:
Bokacsont alatti résszel áll kapcsolatban. Rögzült stresszek lányoknál nőgyógyászati problémák, hólyagbetegségek, fiúknál prosztata- és hólyagproblémákat hozhatnak felszínre és szexuális zavarokat. Ha ezen a területeken éri a stressz nem képes nemzeni.

Terhesség 8-9. hónapja:
Születéssel áll kapcsolatban. Minél jobban közeledik a szülés annál jobban fél az anya. Fontos, hogy milyen a szülés. Infúzió, tágítás, körülmények. Magzatmázat nem szabad lemosni, majd másnapra lepotyog. FONTOS! Ülve, állva, vízbe szülés. Fekve nem jó szülni.
A szülés pillanatában, ami elhangzik a szülész vagy az asszisztensek szájából hatással vannak a babára.

Születés pillanata:
Meghatározó tényező a gyermek számára. Idegen –hideg fényben úszó környezet, sok ember és bizony, ha zajjal is párosul komoly trauma lehet. Fontos, hogy meghitt kellemes környezetben érkezzen a gyermek, hogy minél kevesebb negatív információt rögzítsen.

Káros hatások a terhesség alatt

Egyetlen fiatal sem tudja mit jelent anyának és apának lenni, míg meg nem tapasztalja. A tudományos kutatások kimutatták, hogy az első 4-8 hét, azaz a menses utáni harmadik hónap meghatározó fontosságú a magzat egészsége szempontjából. Tudjuk, hogy a mai rohanó világban nehezen lehet elkerülni a negatív behatásokat, de ez a módszer óriási segítség lehet a nap, mint nap rögzült stresszek oldására.
A mai rohanó világban a kismama pánikol:

 • Mi lesz, ha megtudják a munkahelyén, hogy várandós?
 • Nehogy kirúgják a férjemet, mert miből tartom el a gyerekem?
 • Lesz-e lakásunk és biztos megélhetésünk?

Ezeket az érzelmeket adja át a születendő gyermeknek, aki ha olyan helyzetbe kerül, ami számára gondot jelenthet pánikolni kezd, és pánikbeteg lehet.
Művi megtermékenyítés előtt és közben fokozódik a lelki terhelés és stressz. Minden esetben pszichés problémákkal kell a szülőknek szembenézni. A fogantatásnak szerelemben, szeretetben kell megtörténnie, ami ebben az esetben hiányzik. Sőt! A stressz 9 hónapig elhúzódik.

Tudod-e
A depresszió, a pánikbetegség, a fóbiák, a hiperaktivítás, a bulémia, az anorexia mind-mind a terhesség alatt megélt negatív érzések következményei:
Pánikbetegség: pánikol az anya mi lesz, ha kiderül, hogy terhes, miből tartja el a gyermekét, fél, hogy elveszíti a munkahelyét, férj nem akarja a gyermeket ő, pedig igen, mi lesz, ha elhagyja a férje…
Félelem: brutális férj, félelem a magzat elvesztésétől, szüléstől, akció filmek, horror filmek…A félelem gyengíti a vesét. Következmény: vesekő, kéz-lábizzadás, állandó félelem.
Stressz-keringési problémák. Nincsen kitartása, mert gyenge az életeszencia. Minden embernél a probléma másként jelentkezik, mert minden ember egyéni genetikai kóddal rendelkezik. Ezért fontos, hogy olyan segítőhöz forduljanak, aki tud olvasni az idősínen.
Menedzser betegség: ez bizony egyre sűrűbben előforduló tünet, ami időben megszüntethető.
Bulémia: terhesség alatt túl sok evés-elhízás lelkiismeret-furdalás, majd hányás és a lelke az anyának megnyugszik, amit a magzat rögzít és adott helyzetben felszínre, hozza az információt és leutánozza.
Anorexia: az anya karcsú akar maradni fél az elhízástól folyton kövérnek, látja magát, ezért diétázik, vagy nem eszik… Eredmény gyermeke anorexiás lehet.
Hiperaktivítás: Ha áldott állapotban reggeltől estig az elmulasztott, elhanyagolt dolgokat akarjuk pótolni, szinte megállás nélkül, túlzottan felpörögve, ne csodálkozzunk, ha születendő gyerekünk hiperaktív, túlmozgékony lesz.
Stresszben fogant gyerekek: általában felső légúti problémákban szenvednek, továbbá szemüvegesek, és általában migrénhez hasonló fejfájással küszködnek, agresszívek. Abban az esetben, amikor az anya úgy él házaséletet, hogy közben retteg a teherbeeséstől, és mégis megfogan, a születendő gyermek tele lesz félelemmel, gátlásokkal.

Szülési traumák:

 • Ha születéskor köldökzsinór van a nyakon, kezelés során fulladásos reakciókat produkálnak a páciensek. A mindennapokban ezek az emberek nem bírják a garbót, begombolt ingnyakat, nyakkendőt, sálat.
 • Aki magzatvizet nyelt annál gombóc-érzet van a torokban, ami orvosilag nem diagnosztizálható, de zavarólag hat.
 • Farfekvés
 • Medencébe történő fej beszorulása
 • Az utolsó pillanatban történő császármetszés, ami esetleg harc a gyermek és az anya életéért
 • Gyorsított szülés időelőtti szülés megindítás

Kiknek ajánlott

 • 0-100 éves korig mindenkinek, nincs olyan ember, aki ne rögzítene negatív információt
  • kismamáknak, mivel magzatvédő hatása van
  • kismamáknál esetlegesen bevitt negatív információkat azonnal lehet oldani
  • eredmény minőségi anyatej- egészséges nyugodt gyermek- erős immunrendszer
  • kisbabáknak, minél közelebb a születéshez annál gyorsabb az oldódás
  • rákos betegeknek lelki tényező stressztelenítése
  • hiperaktív nehezen kezelhető –tanulási zavarokban szenvedő gyermekeknek
  • pánikbetegség
  • depresszió
  • meddőség
  • frigiditás-potencia zavarok
  • önértékelési problémára, önbizalomhiány
  • aki túlzottan kimerültnek, stresszesnek érzi magát, fáradt
  • vizsgadrukk
  • betegség
  • társkapcsolat-javító
  • aki nehezen tudja feldolgozni problémáit munkahelyén, párkapcsolatában
  • különösen ajánlott azoknak a nőknek, akik gyermeket szeretnének vállalni, de nem
  • vagy nehezen esnek teherbe, hiszen ez a probléma is sokszor tudati szinten zajlik

 

A kezelést végzi:
Fejes Veronika - +36-20 9580 665 - Időpont egyeztetéssel, valamint bármilyen kérdéssel / kéréssel fordulj hozzá bizalommal!