Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Méregtelenítés babavállalás előtt

Mint azt korábban ismertettem, babavállalás előtt érdemes felkészítenünk testünket és lelkünket az "új élet fogadására". Mindezt legalább két oldalról lehet megközelíteni:

Testi oldalról:
Evidens, hogy egy fizikailag kevésbé terhelt, erősebb, egészségesebb szervezet könnyebben képes egy magzatot kihordani, táplálni, felnevelni.

Lelki oldalról:
A gyermekvállalás (jó esetben) egy tudatosan tervezett spirituális esemény, mely során mindkét szülő arra készül, hogy egy Új Életet hoz létre a Teremtő / Anyatermészet áldásával.

Természetgyógyász gondolkodással azt szoktuk javasolni, hogy mindkét szülő végezzen tisztítókúrát a gyermekvállalás előtt, hogy mind lelkileg, mind testileg tiszta állapotban kezdjenek bele ebbe a csodálatos utazásba. Számtalan példa van arra, hogy olyan nők esetében, akiknél meddőséget állapítottak meg, egy-egy jól felépített tisztítókúra után spontán áldott állapotba kerültek.

Általános tisztítótea keverék

Általános esetben olyan gyógynövénytea keveréket állítunk össze, mely fogyasztásával a növeljük a méregtelenítő szervek és az immunrendszer működésének hatékonyságát. Segítségükkel normalizáljuk a vérképet, javítjuk az erek áteresztőképességét, a tápanyagok felszívódását javítjuk.

Speciális gyógynövénytea keverékek

  • Léteznek olyan gyógynövénytea keverékek, melyeket kifejezetten azzal a céllal készítünk, hogy a nemzőszervek működésének hatékonyságát maximalizáljuk. Ezzel egyrészt a női méhet szoktuk "megerősíteni", a petesejt beágyazódását megkönnyítendő; másrészt férfiak esetében a spermaszámot és életképességüket növeljük.
  • Nagyon fontos a magas C-vitamin bevitel és az alkohol+dohányzás minimalizálása, lehetőség szerinti elhagyása a várandóság ideje alatt és a szoptatási időszakban!

Előfordul olyan eset is, amikor a hormonrendszer szabályozási hibájával szembesülünk. Ilyenkor is van lehetőség gyógynövény alapú terápiákra, de javasolni szoktuk az orvosi kivizsgálást is. Célra vezethet még ilyenkor az akupunktúrás- , reflexológiás kezelés; illetve progeszteron-tartalmú kenőcs használata, vagy ú.n. AVIVA-torna. Ezekről bővebb felvilágosítás személye tanácsadáson tudunk adni.